Ενοχλημένη παρουσιάζεται η ΕΠΟ για την απόφαση αποχής των ποδοσφαιριστών από την αγωνιστική δράση αρχής γενομένης από το Κύπελλο Ελλάδας το τριήμερο 15-16-17/12.

Στην ΕΠΟ δεν άρεσε η απόφαση του ΠΣΑΠ για απεργία από τις αγωνιστικές δραστηριότητες λόγω του εγγυητικού ταμείου. Άνθρωπος της Ομοσπονδίας μάλιστα φέρεται να επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη διοίκηση του ΠΣΑΠ και να έκανε παράπονα για την ημερομηνία(!) της αποχής!

Βλέπετε σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, η αποχή ξεκινά την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου και η πρεμούρα της ΕΠΟ είναι πως αυτή πέφτει πάνω στις μέρες που ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου.

Από τον ΠΣΑΠ διεμήνυσαν στην ΕΠΟ πως εάν η Ομοσπονδία και οι δύο λίγκες (Super League, Football League) μέχρι τις 11/12 φανερώσουν έστω και μία κίνηση για το εγγυητικό ταμείο ενδεχομένως η αποχή να ανασταλεί.

Η ΕΠΟ και οι Λίγκες όφειλαν βάσει του μνημόνιου συνεργασίας να δώσουν χρήματα για να λειτουργήσει το εγγυητικό ταμείο, κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα.
Στο θέμα εμπλέκεται και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, που θα έχει συνάντηση πιθανότατα αύριο με τη διοίκηση του ΠΣΑΠ.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.