Ο Μεχία με ένα σουτ - βολίδα στο 46' έδωσε τη νίκη στο Πανθρακικό απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου για την 2η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. 
Οι ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν στο ΔΑΚ Κομοτηνής χωρίς οκτώ βασικούς παίκτες και παίζοντας ουσιαστικά με δεύτερη ομάδα στάθηκαν αρκετά καλά και θα μπορούσαν να είχαν φύγει από την Κομοτηνή με τον βαθμό της ισοπαλίας. Πάντως μετά την σημερινή ήττα στην επόμενη, τρίτη και τελευταία αγωνιστική, οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν μόνο για... την διαδικασία και την χαρά του αγώνα με τον ΠΑΟΚ καθώς μετά το σημερινό αποτέλεσμα η ομάδα του Βόλου έχει ήδη αποκλειστεί από την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανθρακικός είχε την κατοχή της μπάλας αλλά οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες με τις δύο ομάδες να έχουν πρόβλημα στην τελική πάσα και στο να πατήσουν την αντίπαλη περιοχή με αξιώσεις. Χαρακτηριστικό το ότι το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με δύο ευκαιρίες για τον Πανθρακικό και τρεις για τον Ολυμπιακό. 
Ωστόσο στο 46', πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου και κόντρα στην ροή του αγώνα, ο Μεχία με σουτ - βολίδα έξω από την περιοχή νίκησε τον Δασκαλάκη, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό παράθυρο της εστίας του Ολυμπιακού Βόλου, βάζοντας έτσι μπροστά τον Πανθρακικό στο σκορ. 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθρακικός ξεκίνησε με δύο αλλαγές, με τον Ελευθερόπουλο να ρίχνει στο ματς τον Μπαϊκαρά, αλλά και τον νεαρό Ψάλτη. Το παιχνίδι ξεκίνησε με ρυθμό με τον Τσιλιγκίρη στο 49', να χάνει τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει όταν και ξεπέρασε δύο αντιπάλους, στην συνέχεια πέρασε και τον Αθανασιάδη για να πλασάρει την μπάλα άουτ μόνος του από πλάγια θέση μπροστά σε κενή εστία. 
Από εκεί και πέρα παίχτηκε περισσότερο παιχνίδι κέντρου με τον Ολυμπιακό ειδικά στο τελευταίο 15λεπτο να μην απειλεί ιδιαίτερα τον Πανθρακικό. 



Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Παπαχρήστος, Ζδράβος, Μπουγαΐδης, Χρήστου, Σέτι (46' Μπαϊκαρά), Μεχία, Ροτζέριο, Μουδούρογλου (46' Ψάλτης), Μαρκόπουλος (78' Χαβίτο), Νικόλτσης 
Ολυμπιακός Βόλου: Δασκαλάκης, Νικολόπουλος (56' Νάστος), Καραμανλής, Ζέρης, Χιντζίδης, Κεσίδης (87' Αλαμάνης), Τσιάρας, Κυζιρίδης, Τσιλιγκίρης, Σκοπελίτης (63' Γκουγκούδης), Διαμαντόπουλος

Διαιτητής: Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Χατζημάρκος, Νικόλαος Καραϊσαρίδης (Πιερίας)
4ος: Αθανάσιος Σέζος (Κιλκίς)
Παρατηρητής: Δημήτριος Σαραϊδάρης (Μακεδονίας)

Πηγή: onvolos.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.